Δωρέα στο Κέντρο ΄΄Ειδική Παιδεία΄΄

 

Ξεκινώντας την πορεία μας στον χώρο της Αεροσφαίρισης, πάντα είχαμε στο μυαλό μας, μέσα απο το χόμπι που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε, να προσφέρουμε την ενέργεια μας και σε άλλες δράσεις, εθελοντικές, με βάση τον συνάνθρωπο μας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, και το κάναμε !!

Το Παιδικό χαμόγελο είναι δώρο θεού. .

Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία με το Κέντρο "Ειδική Παιδεία" και ρωτήσαμε πως θα μπορούσαμε και εμείς να βοηθήσουμε αυτά τα χαμόγελα να γίνουν ακόμη ποιο ΔΥΝΑΤΑ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ .

'' Καλημέρα σας,

Εν πρώτης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προσφορά που θέλετε να κάνετε στο κέντρο μας. Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι πάντα πάρα πολλά και οι ανάγκες καθημερινές. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι χρειαζόμαστε παζλ μεγάλου μεγέθους ,ακουαρέλες ζωγραφικής ,ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής για ξύλο, κεραμικά και άλλες επιφάνειες (βαζάκια WACO ή σωληνάρια CREAL) ,πινέλα ζωγραφικής μικρά νούμερα (Νο 0, Νο 00, Νο 000), κουβαράκια κεντήματος DMC διάφορα χρώματα ,εταμίν (ύφασμα κεντήματος για σταυροβελονιά), καραβόπανο, στρόγγυλα τελάρα κεντήματος σε διάφορα νούμερα, σελοτέιπ, κόλλες UHU ρευστές, ράβδους σιλικόνης ,κρουασάν ,γάλατα εβαπορέ ,μπισκότα και χυμούς.

Τα παιδιά του κέντρου και το προσωπικό σας ευχαριστούν για την πρωτοβουλία και θα χαρούν πολύ να επισκεφθείτε την "Ειδική Παιδεία".

Με εκτίμηση, Η Διευθύντρια του κέντρου Ζάνταλη Αλεξάνδρα.

Εμείς επισκεφθήκαμε το Κέντρο και πράγματι ,η δουλειά που γίνεται σε αυτό είναι αξιοθαύμαστη !!

   
Ερχόμαστε λοιπόν σε όλους εσάς, όπου θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας, και σας ζητάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να εκπληρώσουμε αυτή την προσφορά, με ότι μπορεί ο καθένας, απο μια μικρή συσκευασία έως ένα τεράστιο φορτίο.

Όπως έχουμε ξαναπεί η πρωτοβουλία μπορεί να ξεκίνησε απο εμάς, άλλα αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ότι προσφορά γίνει εκείνη την ημέρα, δεν θα  << ανήκει >> σε κανέναν σύλλογο, σε καμία ομάδα, σε κανένα ατομικά,

ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Θα μαζέψουμε τις προσφορές , και θα δώσουμε ραντεβού και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τις παραδώσουμε ,όπως επίσης θα έχουμε και την ευκαιρία να δούμε απο κοντά και να γνωρίσουμε το έργο που προσφέρουν αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  

Ακόμη και ένα χαμόγελο να καταφέρουμε να αποσπάσουμε απο αυτά τα παιδιά, η δύναμη που θα πάρουμε πίσω θα είναι χιλιαπλάσια.

 

Η Ευχαριστήρια επίστολη ,